#26 07-12-2007 18:19

Seemann
Registered: 07-08-2006
Posts: 2,050

Re: CLEO 3 Library (issues and solutions)

Nope, they can't. They do their own specific functions independently from other Dlls

Offline

#27 07-12-2007 18:25

Midnightz
From: U.S.
Registered: 26-08-2007
Posts: 39
Website

Re: CLEO 3 Library (issues and solutions)

Ahh, thanks.  I've been meaning to ask you...  Some add-ins like DexX's real vehicle reflections uses the vorbis files too.  Are all of those vorbis files the same from plugin-to-plugin?

Offline

#28 07-12-2007 18:34

Seemann
Registered: 07-08-2006
Posts: 2,050

Re: CLEO 3 Library (issues and solutions)

I use vorbis that listener made. Dexx's using JernejL's version, I think. But anyway, they should be compatible (their main purpose is to find&load asi files).

Offline

#29 07-12-2007 18:35

Midnightz
From: U.S.
Registered: 26-08-2007
Posts: 39
Website

Re: CLEO 3 Library (issues and solutions)

Cool, thanks for the info. smile
If it's not mentioned in the FAQ (sorry for not looking there first), could you please add this tidbit of info?

Offline

#30 07-12-2007 19:27

Seemann
Registered: 07-08-2006
Posts: 2,050

Re: CLEO 3 Library (issues and solutions)

could you please add this tidbit of info?

what exactly?

Offline

#31 07-12-2007 20:13

Midnightz
From: U.S.
Registered: 26-08-2007
Posts: 39
Website

Re: CLEO 3 Library (issues and solutions)

Perhaps something like this in the CLEO docs...?

ADDITIONAL NOTES:
The included vorbisFile.dll and vorbishooked.dll were made by: Stanislav Golovin (aka listener)
The main purpose of these is to find and load .asi files.  If you already have them (from elsewhere) in your SA root directory, it is unlikely you will need to replace yours.  However, if you have difficulties running CLEO, use the ones provided and please report the issue to me.

Offline

#32 08-12-2007 01:31

ZAZ
Registered: 05-12-2007
Posts: 55

Re: CLEO 3 Library (issues and solutions)

Uff, I got it smile
And it works with my favorite HOODLUM-Exe

I had to install other vorbisFile.dll and vorbisHooked.dll
I installed ASILoader from
http://Alexander.SannyBuilder.com/Files/ASILoader.rar
found the link here

I testet successful:
speed.cs (speedometer from Hard aka Shalun)
showsavescreen.cs
Pjob_1.cs (my own script, posted at gtaforums.com and here, works absulutly correct)
carrec.cs (carrec900.rrr added in GTASA\data\Paths)
everything with a loaded savegame of original main and script and also by starting new game


Review:
CLEO 3 Library (v3.0.846)  dont work on GTA SA v1 GER
not with compact-Exe and not with any other Exe and not with disabled Antivir and firewall
Also CLEO 3 of Sanny Builder 3 dont work in this case

Note to the install instruction:

Installation

To install CLEO 3 run Sanny Builder 3. You will see the word CLEO in the status bar outlined in red. Click it, read the license agreement and press the button ‘Install’.

By first start of Sanny Builder 3 after installing i could see the word CLEO in the status bar
but not outlined in red
and by click it, no license agreement appeared

ok guys, lets have a dance and thanks for effort
ZAZ

Offline

#33 08-12-2007 02:09

Midnightz
From: U.S.
Registered: 26-08-2007
Posts: 39
Website

Re: CLEO 3 Library (issues and solutions)

Are you suggesting that the default vorbis files included in CLEO do not work for you but some other ones do?  If you are, you just made my point to Seemann. 

Or did you not have them installed at all at first?

Offline

#34 08-12-2007 03:26

ZAZ
Registered: 05-12-2007
Posts: 55

Re: CLEO 3 Library (issues and solutions)

Midnightz wrote:

Are you suggesting that the default vorbis files included in CLEO do not work for you but some other ones do?  If you are, you just made my point to Seemann.

Yes, they didnt work for me
http://Alexander.SannyBuilder.com/Files/ASILoader.rar are working

Offline

#35 08-12-2007 12:47

Midnightz
From: U.S.
Registered: 26-08-2007
Posts: 39
Website

Re: CLEO 3 Library (issues and solutions)

Thank you for clarifying... smile

@Seemann, can you please find out why there is an issue (for him) and might be an issue for others with the included (CLEO) vorbis files?

Offline

#36 15-01-2008 19:48

gtasamods
Registered: 13-01-2008
Posts: 8

Re: CLEO 3 Library (issues and solutions)

no seemann none of this is working for me i have san andreas v2.00 but downgraded the part i dont understand is that it works with old vorbisfile but when i put new vorbisfile it crashes

Offline

#37 15-01-2008 20:12

Seemann
Registered: 07-08-2006
Posts: 2,050

Re: CLEO 3 Library (issues and solutions)

Did you replace the exe with this one?

Offline

#38 15-01-2008 22:18

gtasamods
Registered: 13-01-2008
Posts: 8

Re: CLEO 3 Library (issues and solutions)

it comes up i need a password

Offline

#40 15-01-2008 23:04

gtasamods
Registered: 13-01-2008
Posts: 8

Re: CLEO 3 Library (issues and solutions)

it says its the wrong password

Offline

#41 15-01-2008 23:11

Seemann
Registered: 07-08-2006
Posts: 2,050

Re: CLEO 3 Library (issues and solutions)

[You must login to view hidden text.]

Offline

#42 15-01-2008 23:19

gtasamods
Registered: 13-01-2008
Posts: 8

Re: CLEO 3 Library (issues and solutions)

it now dosent crash when loading but after loading it crashes and says gta stoped working

Offline

#43 15-01-2008 23:24

Seemann
Registered: 07-08-2006
Posts: 2,050

Re: CLEO 3 Library (issues and solutions)

it's probably one of scripts causes crash. try to remove everything from the CLEO directory and add just only showsavescreen.cs. Check if this one works for you (run the game and press F4).

Offline

#44 15-01-2008 23:28

gtasamods
Registered: 13-01-2008
Posts: 8

Re: CLEO 3 Library (issues and solutions)

it dosent crash any more thanks alot for making sush a great tool and thanks for taking time to  help me

Offline

#45 18-01-2008 18:35

gtasamods
Registered: 13-01-2008
Posts: 8

Re: CLEO 3 Library (issues and solutions)

ive start new game it crash on the riot mission because my game is really scratched something happen to my save game because i took exe and put it back how savegame ant working its my fult i know what i  dune do you know where i can get a save game that works with this new exe because it take a long time to get back up to riot mission

Offline

#46 18-01-2008 19:16

Seemann
Registered: 07-08-2006
Posts: 2,050

Re: CLEO 3 Library (issues and solutions)

Save files from v2 and v1 have different format. I don't know much, but I'm pretty sure that pdescobar can help you with this. He made some conversion utilities for save files. Try to ask him at GTAForums.com.

Offline

#47 24-01-2008 00:49

gtasamods
Registered: 13-01-2008
Posts: 8

Re: CLEO 3 Library (issues and solutions)

fixed is there any car spawner that will work or some mod so i can have andromada back again

Offline

#48 24-01-2008 13:46

Seemann
Registered: 07-08-2006
Posts: 2,050

Re: CLEO 3 Library (issues and solutions)

is there any car spawner that will work or some mod so i can have andromada back again

umm, there's a tool by jacob working like a trainer. get it here
http://gtareactor.planet-multiplayer.de … 28bb09228f

Offline

#49 24-01-2008 13:57

gtasamods
Registered: 13-01-2008
Posts: 8

Re: CLEO 3 Library (issues and solutions)

dosent work it dosent really matter i only want the andromada on gtaplace where is a mod that spawns andromada at las ventras airport but it closes gta now that i have compact exe i could make andromada spawn with cleo 3 how do people with v1.00 get hold of andromada

Offline

#50 09-03-2008 00:31

hemiboy6
Registered: 09-03-2008
Posts: 1

Re: CLEO 3 Library (issues and solutions)

Hello,

I was on the GTA-Worldmods.de site and saw a download i had to have and it said cleo 3 needed. So i searched it up and found it. Heres what i did

-Downloaded Cleo3
-Extracted Cleo3 into GTA SA Directory
-I didnt put the mod in yet just to try it out.
-Double Clicked GTA SA
-Start Game
-Load Game
-Starts to load then 1 centimeter from completion it crashes to desktop
-Got on SannyBuilder Forms
-Found under the "Hidden Text" the download for new .dll's
-Extracted them
-Double Clicked GTA SA
-Start Game
-Load Game
-Starts to load then 1 centimeter from completion it crashes to desktop

My game is US 2.00 with a downgrade patch to EU 1.00.

I have tried all scenarios including taking the cleo.asi file out and it working and taking the vorbisfile.dll out and it working

Now what?

Offline

Board footer

Powered by FluxBB