#101 23-06-2009 21:21

Buddy
Registered: 23-06-2009
Posts: 4

Re: CLEO 3 Library (issues and solutions)

Hey i need help my cleo library wont run and ive tried the compact exe and ive got version 1.00 eu


EDIT : Ive found the problem! Silly me was clicking on the normal sa.exe instead of compact.exe but this topic was very helpful! BTW I had to use the alternate loader!


EDIT 2 : Ok I need help again this time the cleo library has made my gamesave a new game so i have to start all over again and im not happy so if anyone has got a gamesave on the beginning of the second island or can help me sort this out it would be greatly appriciated. Thanks!

Last edited by Buddy (24-06-2009 19:38)


PC Specs : 4 x 3.00GHz Processor, 4.0GB RAM, 1TB Hard Drive, ATI RADEON 4850 Graphics Card

Offline

#102 27-06-2009 22:12

policerpg
Registered: 27-06-2009
Posts: 1

Re: CLEO 3 Library (issues and solutions)

Help when i try to spawn a car it crashes so i cant make any pd videos with it!!!!!!!!! sad

Offline

#103 06-07-2009 20:39

Dynamix
Registered: 06-07-2009
Posts: 1

Re: CLEO 3 Library (issues and solutions)

Seemann wrote:

OK, you have the US version then. As it's the version of the game (1.00 US) with which this library MUST work correctly, so I don't know the reason why it doesn't. Happens.

[.]

YOU ARE A APSOLUTE LEDGEND, YOU HAVE FIXED IT FOR ME ASWELL I LOVE U!

Offline

#104 09-07-2009 17:59

Cardblades
Registered: 09-07-2009
Posts: 1

Re: CLEO 3 Library (issues and solutions)

Here's my problem.

The first time I installed CLEO 3, and tried to load my game, it crashed halfway through the loading bar.

I uninstalled it, but ever since then my game has never gotten past that point. I've reinstalled it several times, and tried almost every variation of every file that has been linked to in this thread, none of which have helped. Even the compact.exe doesn't make a difference. Same crash, same point.

So what's happened? Why did initially installing this program cause my game to crash irrevocably every time afterwards, regardless of whether the program was currently installed or not?

I'm running version 1.00 on Windows XP, and this is the first time I've had a problem with it.

Offline

#105 10-07-2009 08:33

Sw[ee]t
From: Нижний Новгород
Registered: 16-02-2009
Posts: 686
Website

Re: CLEO 3 Library (issues and solutions)

Try to uninstall the game, after select different path to instalation.
That`s may help u. wink

Offline

#106 12-07-2009 06:12

davidintel
Registered: 12-07-2009
Posts: 1

Re: CLEO 3 Library (issues and solutions)

I find also it's not possible to pin the compact.exe to the start menu, so I had to make a shortcut and drag it onto the start button. Just in case anyone else was having this problem. The game would not work til I did this.

Offline

#107 14-07-2009 10:39

cwmatt123
Registered: 14-07-2009
Posts: 1

Re: CLEO 3 Library (issues and solutions)

i can't open the compact.exe for gta sa could someone plz tell me what the code to open it is

also i can't get gta to load the game menu bc it stops reesponding and the screen goes black

plz help me!!!

Offline

#108 14-07-2009 13:58

Seemann
Registered: 07-08-2006
Posts: 2,073

Re: CLEO 3 Library (issues and solutions)

compact.rar is a WinRar archive. www.winrar.com
password CVehicle (CV in caps)
unrar in the gta_sa directory and run and usual.

Offline

#109 27-07-2009 15:17

boabson79
Registered: 27-07-2009
Posts: 1

Re: CLEO 3 Library (issues and solutions)

@Seemann - i have same prob with vorbis files but when i try to start game tells me that my version not supported i got downgraded v2.0 to 1.0 any ideas

Offline

#110 31-07-2009 18:32

doodyhumber
Registered: 30-07-2009
Posts: 3

Re: CLEO 3 Library (issues and solutions)

Hi, I've been have lots of lots of trouble trying to get cleo 3 working properly. I finally got it working on single player mode with the emergency light mod v5. My actual problem is that when I try to run my game with SA:MP, it would crash and give me an error before the loading bar even appears.

How can I get the emergency light mod v5 working?

Help will be much appreciated. Thanks

Offline

#111 31-07-2009 18:39

3Doomer
From: КаZан
Registered: 14-05-2008
Posts: 659
Website

Re: CLEO 3 Library (issues and solutions)

You should know that cheaters can't use scripts in SAMP


GIMS developer

Offline

#112 31-07-2009 19:05

doodyhumber
Registered: 30-07-2009
Posts: 3

Re: CLEO 3 Library (issues and solutions)

It's not a cheat or any mod that suppose to give me advantages in game. I play on a RP server and they allow mods such as emergency light mods for the emergency service vehicle to look more realistic to the person who is playing.

Offline

#113 31-07-2009 20:15

3Doomer
From: КаZан
Registered: 14-05-2008
Posts: 659
Website

Re: CLEO 3 Library (issues and solutions)

Problem that you are talking about doesn't look like a CLEO 3 bug:crazy:
Probably, an Emergency lights script dosn't work with SAMP=)


GIMS developer

Offline

#114 28-08-2009 11:52

philj
Registered: 28-08-2009
Posts: 1

Re: CLEO 3 Library (issues and solutions)

hi all just installed gta sa v1 with gta no cd mod hoodlum) but when i try installing cleo 3 it loads the game but the 95% through it stops and takes me back to desktop have tried auto install and manual install still not working have also tried the compact exe option still doesnt work need help please realy want to try out these mods smile

Offline

#115 19-09-2009 16:09

problem man
Registered: 19-09-2009
Posts: 3

Re: CLEO 3 Library (issues and solutions)

Cleo crashes my GTA ,
Ive try the GTA non cd crack and
sa_compact but it still doesnt works.

I think its a problem of my GTA version
because it says undifined version when i use downgrader

Offline

#116 20-09-2009 10:46

Sw[ee]t
From: Нижний Новгород
Registered: 16-02-2009
Posts: 686
Website

Re: CLEO 3 Library (issues and solutions)

2All:
All symptoms are "It crash my game" and "I tired above re-installing game" known.
It`s treated by:
1. Installing CLEAR game and UPDATING ALL DRIVERS (including video and audio).
2. Updating Visual C++ (it`s on the game disk)
3. Rebooting a pc. Sometimes it`s helping...

Offline

#117 13-10-2009 06:11

MINIMAN
Registered: 13-10-2009
Posts: 1

Re: CLEO 3 Library (issues and solutions)

i downloaded cleo 3 and some mods for it when i put the mods in the folder and try to play the game the mods dont work. what did i do wrong????

Offline

#118 13-10-2009 11:06

PIT
Registered: 08-09-2008
Posts: 224

Re: CLEO 3 Library (issues and solutions)

MINIMAN wrote:

i downloaded cleo 3 and some mods for it when i put the mods in the folder and try to play the game the mods dont work. what did i do wrong????

You in the main menu in the bottom left corner have yellow inscription CLEO 3?


100 постов - 27 августа;

Offline

#119 16-10-2009 17:13

Sw[ee]t
From: Нижний Новгород
Registered: 16-02-2009
Posts: 686
Website

Re: CLEO 3 Library (issues and solutions)

PIT wrote:
MINIMAN wrote:

i downloaded cleo 3 and some mods for it when i put the mods in the folder and try to play the game the mods dont work. what did i do wrong????

You in the main menu in the bottom left corner have yellow inscription CLEO 3?

He means, "Did u see the "CLEO 3" label in left bottom of screen?"

Offline

#120 23-10-2009 15:13

John301
Registered: 23-10-2009
Posts: 1

Re: CLEO 3 Library (issues and solutions)

I habbe me Cleo 3 library installed it the gta folder but if I'll go into the game it loads the not at, but I habbe a V2 can you please show me from playing, say, write where I can download the cleo folder for v2 please ? ah and I habbe EU version, please help me! apologizes for these incomprehensible words Maybe I'm doing everything by the Germans and google translator! ^^

Offline

#121 31-10-2009 00:46

ihatetn931
Registered: 09-05-2008
Posts: 4

Re: CLEO 3 Library (issues and solutions)

Does anyone know how to get this working on San andreas multiplayer, I have version 1.0 the orginal from the cd, I don't use any cracks. I bought the game when it first comes out, When i replace the 2 dlls and i go to load up sa-mp it crashes. Is there some modified dlls or somthing that make it work for sa-mp, I wanna use the emgerncey lights mod. I have tried it with No scirpts installed and it does the same thing. it works fine in single player, Just dosen't work on sa-mp i have to put the orginals dlls in the dir to make sa-mp work

Offline

#122 06-11-2009 20:42

hebekie
Registered: 06-11-2009
Posts: 1

Re: CLEO 3 Library (issues and solutions)

PLZZZZ HELP ME i have download the last CLEO thats out sad okay i opend it in myh gta sa folder not the user one sad THAN HE CREAETS HIS ONE FILE  named (CLEO) in that file stand a lot of things okay when i star the game somthing comes up : gta_sa.exe has encountered a problem ands need to close:mad: =(what do i need to do reply fast plzzzzzzzzzzzzzzzzzz other wise il never be able to run desing your own mission v4.0 cry

Offline

#123 08-11-2009 03:07

hanzblix
Registered: 08-11-2009
Posts: 3

Re: CLEO 3 Library (issues and solutions)

ihatetn931 wrote:

Does anyone know how to get this working on San andreas multiplayer, I have version 1.0 the orginal from the cd, I don't use any cracks. I bought the game when it first comes out, When i replace the 2 dlls and i go to load up sa-mp it crashes. Is there some modified dlls or somthing that make it work for sa-mp, I wanna use the emgerncey lights mod. I have tried it with No scirpts installed and it does the same thing. it works fine in single player, Just dosen't work on sa-mp i have to put the orginals dlls in the dir to make sa-mp work

I Have the same issue, I have 1.0 EU version and I cant even start my game after installing CLEO 3. Ive done it all right, have had friends try and help me but i always end up crashing.

All i want to use is the Emergency Light mod is this too much to ask?

Offline

#124 10-11-2009 00:51

hunterhot7
Registered: 07-11-2009
Posts: 1

Re: CLEO 3 Library (issues and solutions)

Yeah Seemann my gta sa compact from ur link it dont work i have the same problem that mitch had i installed cleo right but its with ur compact and it dont work

Offline

#125 07-12-2009 23:12

seidi
Registered: 07-12-2009
Posts: 1

Re: CLEO 3 Library (issues and solutions)

Mitch93Wagner wrote:

wait you dont understand cleo.asi makes my game crash

that happens to me too, when i delete cleo.asi, the game works well, but when i put it again it crashes

Offline

Board footer

Powered by FluxBB