#1 25-10-2011 16:52

Manoel Victor
From: Minas Gerais
Registered: 26-04-2011
Posts: 44
Website

Мой код по умолчанию снова! Боже мой!

Мой код обратно по умолчанию опять же, я думал, что я решил эту проблему, но вдруг он дал неисправных снова! Я не знаю, что я делаю! Когда я ставлю один враг CJ, это дает не проблема, но когда я ставлю два, GTA падает, когда я иду на сайт! См. мой код:
враг_1

// This file was decompiled using sascm.ini published by Seemann (http://sannybuilder.com/files/SASCM.rar) on 13.10.2007

{$VERSION 3.1.0027}
{$CLEO .cs}

//-------------MAIN---------------
0000: NOP 

:NONAME_2
wait 500 
if 
00EC:   actor $PLAYER_ACTOR 0 near_point 1508.885 2918.351 radius 114.363 116.0 
else_jump @NONAME_2 
Model.Load(#BMYDRUG)
Model.Load(#DESERT_EAGLE)
060A: create_decision_maker_type 0 store_to 10@ // decision\allowed\m_.ped files 
07E5: copy_decision_maker 10@ to 11@ 
04C4: store_coords_to 7@ 8@ 9@ from_actor $PLAYER_ACTOR with_offset 0.0 0.0 0.0 
038B: load_requested_models 
2@ = Actor.Create(Gang1, #BMYDRUG, 1510.019, 2915.165, 9.4218)
Actor.Health(2@) = 1700
0446: set_actor 2@ immune_to_headshots 0 
060B: set_actor 2@ decision_maker_to 11@ 
07DD: set_actor 2@ temper_to 100 // see pedstats.dat 
02E0:   actor 2@ aggressive 
01B2: give_actor 2@ weapon 24 ammo 9999 // Load the weapon model before using this 
wait 800 
05D3: AS_actor 2@ goto_point 7@ 8@ 9@ mode 6 -1 ms // versionA 
05E2: AS_actor 2@ kill_actor $PLAYER_ACTOR 
07A5: AS_actor 2@ attack_actor $PLAYER_ACTOR -1 ms 
jump @NONAME_217 

:NONAME_217
wait 500 
if 
   Actor.Dead(2@)
else_jump @NONAME_217 
jump @NONAME_245 

:NONAME_245
wait 500 
Actor.DestroyInstantly(2@)
wait 8000 
jump @NONAME_2

враг_2

// This file was decompiled using sascm.ini published by Seemann (http://sannybuilder.com/files/SASCM.rar) on 13.10.2007

{$VERSION 3.1.0027}
{$CLEO .CS}

//-------------MAIN---------------
0000: NOP 

:NONAME_2
wait 500 
if 
00EC:   actor $PLAYER_ACTOR 0 near_point 1489.602 2930.958 radius 114.363 116.0 
else_jump @NONAME_2 
Model.Load(#HMYDRUG)
Model.Load(#CUNTGUN)
060A: create_decision_maker_type 0 store_to 10@ // decision\allowed\m_.ped files 
07E5: copy_decision_maker 10@ to 11@ 
04C4: store_coords_to 7@ 8@ 9@ from_actor $PLAYER_ACTOR with_offset 0.0 0.0 0.0 
038B: load_requested_models 
2@ = Actor.Create(Gang1, #HMYDRUG, 1494.824, 2932.765, 9.9839)
Actor.Health(2@) = 1700
0446: set_actor 2@ immune_to_headshots 0 
060B: set_actor 2@ decision_maker_to 13@ 
07DD: set_actor 2@ temper_to 100 // see pedstats.dat 
02E0:   actor 2@ aggressive 
01B2: give_actor 2@ weapon 27 ammo 9999 // Load the weapon model before using this 
wait 800 
05D3: AS_actor 2@ goto_point 7@ 8@ 9@ mode 6 -1 ms // versionA 
05E2: AS_actor 2@ kill_actor $PLAYER_ACTOR 
07A5: AS_actor 2@ attack_actor $PLAYER_ACTOR -1 ms 
jump @NONAME_217 

:NONAME_217
wait 500 
if 
   Actor.Dead(2@)
else_jump @NONAME_217 
jump @NONAME_245 

:NONAME_245
wait 500 
Actor.DestroyInstantly(2@)
wait 8000 
jump @NONAME_2

Пожалуйста, помогите мне! Я не знаю, что я делаю! Что не так с этими кодами? Когда я ставлю только во-первых, она идет хорошо, но когда я ставлю эти два на нерест двух врагов, замок GTA! Помогите пожалуйста!
cry

Offline

#2 25-10-2011 20:21

~AquaZ~
Registered: 01-03-2010
Posts: 726

Re: Мой код по умолчанию снова! Боже мой!

Please, write in Engish. I can't understand this "language".

Offline

#3 25-10-2011 20:25

Den_spb
From: Ленинград
Registered: 23-11-2008
Posts: 941
Website

Re: Мой код по умолчанию снова! Боже мой!

Manoel Victor, I already have written right code for you.
Why do you repeat your mistakes again?

Offline

#4 25-10-2011 22:05

Manoel Victor
From: Minas Gerais
Registered: 26-04-2011
Posts: 44
Website

Re: Мой код по умолчанию снова! Боже мой!

I tried that code, but it was bug, because when I shot, the character ducked in fear, and the shots I took him very little health. And sorry for the language, it is because I used Google Translate, which is a real shit, sorry to say.

Last edited by Manoel Victor (25-10-2011 22:05)

Offline

#5 25-10-2011 23:44

~AquaZ~
Registered: 01-03-2010
Posts: 726

Re: Мой код по умолчанию снова! Боже мой!

Manoel Victor wrote:

...because I used Google Translate, which is a real shit, sorry to say.

It is not that shit as you think. If you want to have a good translation with it, translate result text back in English, and you will see some mistakes. Then try to rewrite text so it will be readable.
P.S. Sorry for my English and offtop.

Offline

#6 26-10-2011 00:30

Manoel Victor
From: Minas Gerais
Registered: 26-04-2011
Posts: 44
Website

Re: Мой код по умолчанию снова! Боже мой!

But I do not speak Russian! I Can not identify errors! grin

Offline

#7 26-10-2011 00:43

~AquaZ~
Registered: 01-03-2010
Posts: 726

Re: Мой код по умолчанию снова! Боже мой!

I mean that you should to translate into Russian and translate result text back into English. Then in it identify errors and rebuild sentences. Do that until you get normal back-translation.

Last edited by ~AquaZ~ (26-10-2011 00:44)

Offline

#8 26-10-2011 01:54

Ivan_Goblin
Registered: 13-10-2011
Posts: 72

Re: Мой код по умолчанию снова! Боже мой!

прикол скрипт я не нашол model.avisable или как там проверка на загрузки модели

Offline

#9 26-10-2011 14:39

Manoel Victor
From: Minas Gerais
Registered: 26-04-2011
Posts: 44
Website

Re: Мой код по умолчанию снова! Боже мой!

Please speak english! I not understand russian! I tried translate your text in russian with google translate,but not work! I not understand what you speak!

Offline

#10 26-10-2011 15:35

Yoda
From: Moscow
Registered: 08-03-2011
Posts: 90

Re: Мой код по умолчанию снова! Боже мой!

Manoel Victor wrote:

Please speak english! I not understand russian! I tried translate your text in russian with google translate,but not work! I not understand what you speak!

Don't pay attention. Even we - russians, doesn't always understand him. He is a schoolboy - studying ... to communicate and express his thoughts... even in russian language. He meant that your code doesn't have a required check of model.available.


Try not. Do or do not, there is no try.

Offline

#11 26-10-2011 18:48

Manoel Victor
From: Minas Gerais
Registered: 26-04-2011
Posts: 44
Website

Re: Мой код по умолчанию снова! Боже мой!

I tried with model.available and not work!!!!!! Please help me!!!!!!!!!!!!!!!! cry

Offline

Board footer

Powered by FluxBB