#151 27-10-2011 12:21

Deji
From: UK
Registered: 09-11-2008
Posts: 189
Website

Re: CLEO 4. Questions and bug reports.

CLEO was not made for SA-MP.

Offline

#152 27-10-2011 14:17

jonesy96
Registered: 27-10-2011
Posts: 4

Re: CLEO 4. Questions and bug reports.

Deji wrote:

CLEO was not made for SA-MP.

Okay I see that, but other people have CLEO on there's, and it works fine. Anything that might actually help me solve the problem?

Offline

#153 27-10-2011 18:19

Jack Daniel's
Registered: 05-07-2011
Posts: 211

Re: CLEO 4. Questions and bug reports.

jonesy96 wrote:
Deji wrote:

CLEO was not made for SA-MP.

Okay I see that, but other people have CLEO on there's, and it works fine. Anything that might actually help me solve the problem?

In what version of mp you trying to use ELM? If 0.3d... the all clear. Also i think it's not problems with your cleo lib and this is the problem with your game.

Offline

#154 27-10-2011 23:47

jonesy96
Registered: 27-10-2011
Posts: 4

Re: CLEO 4. Questions and bug reports.

I am using 0.3d yes

Offline

#155 28-10-2011 09:32

Jack Daniel's
Registered: 05-07-2011
Posts: 211

Re: CLEO 4. Questions and bug reports.

jonesy96 wrote:

I am using 0.3d yes

So... We don't know what patches added in new version.

Last edited by Jack Daniel's (28-10-2011 09:33)

Offline

#156 28-10-2011 21:33

jonesy96
Registered: 27-10-2011
Posts: 4

Re: CLEO 4. Questions and bug reports.

Well, as far as I know it should work for 0.3d as everyone else's is still working

Offline

#157 30-10-2011 01:56

Offline

#158 19-01-2012 21:02

Deji
From: UK
Registered: 09-11-2008
Posts: 189
Website

Re: CLEO 4. Questions and bug reports.

Any idea what is causing the game to have a specific NTDLL crash when a new game is started while using CLEO 4 and the VC++ debugger?

And does anyone know how the hell to even compile the source? tongue Does it require linux or what?

Offline

#159 20-01-2012 15:05

Jack Daniel's
Registered: 05-07-2011
Posts: 211

Re: CLEO 4. Questions and bug reports.

Deji wrote:

Any idea what is causing the game to have a specific NTDLL crash when a new game is started while using CLEO 4 and the VC++ debugger?

And does anyone know how the hell to even compile the source? tongue Does it require linux or what?

GCC if I am not mistaken

Offline

#160 23-04-2012 22:09

Fabio
From: Reserva - Paraná
Registered: 23-04-2012
Posts: 1
Website

Re: CLEO 4. Questions and bug reports.

Hello, I was doing a script for gta san andreas, when I found a bug in the cleo var,
when I go into a new game appears correctly on the marker map, if I start a new game again, the cleo will return var with the value that I put before, and the marker will not appear, the script is as follows:

{$CLEO}
0AB4: 0@ = var 980
if not 0@ == 1
then
   2@ = Marker.CreateIconAndSphere(52, 2308.5945, -13.6724, 26.7422)
   0AB3: var 980 = 1
end
0A93: end_custom_thread

I hope this bug is fixed.
NOTE: The version of my cleo library is: 4.1.1.30F
Sorry for bad English, I used the google translator

Last edited by Fabio (24-04-2012 03:27)

Offline

Board footer

Powered by FluxBB